Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Jentebølgen 2019

fredag 13. september 2019, 17:00 - 19:00

Informasjon

Sett av datoen, start treninga, planlegg et ellevilt kostyme og inviter alle venninner! Som i fjor starter løpet ved Ørland Sparebank Arena, og så sprinter, jogger, trasker, triller eller går vi en 4,5 kilometers løype til målområdet ved Ørland Kultursenter.
Billettpriser:
Voksen 200,-
Barn/unge under 18 år: 100,-
Vernepliktige: 100,-
Barn under 3 år gratis.
Billett kjøpes hos Ørland Kultursenter, både på nett og i skranken. Startnummer kan hentes på kultursenteret uka før start, eller på arenaen rett før start. Overskuddet går som vanlig til et veldedig formål.

Program:
Klokka 17.00: Arrangementet starter ved Ørland Arena
Klokka 18.00: Løpsstart.
I år som i fjor blir det også flotte premier til de lagene som gjør mest ut av seg! Det blir også en egen premie til beste lag under 18 år! I fjor gikk denne premien til drillerne i Ørland Barne- og ungdomskorps.
Vi gleder oss veldig!
Jentebølgen arrangeres av Militært kvinnelig nettverk Trøndelag og Ørland Sanitetslag sammen med Ørland Kultursenter, Ørland Næringsforening og Ørland kommune.

 

Sted

Ørland kultursenter
 

Nettside: http://

Kontakt


 

Nettside: http://

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?