Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Seminar for kommunestyret

Tirsdag 1. mars i 2016 ble det holdt seminar for kommunestyret i forkant av felles kommunestyremøt med kommunestyret i Bjugn, som skal gjennomføres 2. og 3. mars 2016.

På seminaret ble det blant annet orientert av Alf-Petter Tenfjord og Frode Rabben fra Fylkesmannens kontor og rådmann i Ørland kommune, Snorre Glørstad.

Målet med med seminaret var å gi informasjon til kommunestyret om hva en kommunesammenslåing innebærer og gi kommunestyret mulighet til å stille spørsmål angående ting de lurte på.

Seminaret hadde også som mål å forberede kommunestyret til felles kommunestyremøte med kommunestyret i Bjugn i Kristiansund dagen etter. 

Publisert av Rikke Maske. Sist endret 03.03.2016
Fant du det du lette etter?