Et godt sted å bo

Barn i huske i Meieriparken.  - Klikk for stort bilde Ørland er en kompakt og veldrevet kommune med et godt tilbud innen helse, barnehage, skole, kino og andre offentlige tilbud.  Her finnes plenty med tomter å velge mellom det være seg i det urbane Brekstad, utsiktstomter på Ottersbo eller andre steder i kommunen.

Brekstad i Ørland er handelssentrum i Fosen og kan skilte med et godt tilbud innen beverting, shopping, tjenester og andre tilbud.

Ørland har et ekstremt variert lag- og foreningsliv med tilbudspektrum som du vanligvis kun finner i større byer. Sjekk Ørlandsbloggen i lenken til høyre for å et bedre innblikk i det varierte fritidstilbudet i Ørland.

Ørland har et av de bredeste helsetilbudene utenfor sykehusene i Norge: legevakt, folkehelsearbeid og forebygging, kreftkoordinatorer, rask psykisk helsearbeid, kommunepsykolog, kommunalt øyeblikkelig hjelp-tilbud, medisinsk etterbehandling, røntgen, øyelege, lysbehandling, endokrinologi, øre/nese/hals, gynekologi, kirurgi, ortopedi, spesialisert rehabilitering, ambulansetjeneste, følge- og beredskapstjeneste, jordmor og redningshelikopter.

Ørland kommunale tjenester

• Største helsetilbud i Norge utenom sykehus
  • Ny og moderne barnehage
  • Ny og moderne ungdomsskole