Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tøffelavstand til Trondheim

Klikk for stort bilde Ørland har et godt kommunikasjonstilbud til Trondheim.  Dette gjør det enkelt å dra på møter og arrangement i Trondheim.  Likedan er det enkelt for besøkende fra bedrifter og det offentlige å komme seg til og fra Ørland. Man kan rusle ombord på båten og være i kunnskapshovedstaden rundt en time senere.  Siden det er hele 8 avganger hver vei ,er retur også lettvint.

Pendling fra Trondheim eller fra Ørland er lettvint og mange benytter seg av hurtigbåtsambandet.  Det er enkelt og komfortabelt å pendle med båt siden man kan jobbe, lese avisen eller rett og slett slappe av mens man reiser.

Mange jobber i Trondheim og bor i Ørland. Mange bor i Trondheim og jobber i Ørland.  Det å ha Trondheims næringsliv, NTNU, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheims handels- og tjenestetilbud i nærheten gjør at Ørland i praksis er en forstad til Trondheim.  Denne lettvinte nærheten mellom de to byene fører til et felles bo- og arbeidsområde med den fleksibiliteten det innebærer for bedrifter som etablerer seg i Ørland.  Det å skaffe arbeidskraft, kompetanse og andre nødvendigheter for å drive effektivt er uproblematisk når Trønderhovedstaden kun er ei time unna. 

Det at NTNU og annet kunnskapsmiljø er tett på i avstand betyr også at det er enklere å koble på denne kompetansen for lokale bedrifter. 

Kontakt

Arne Martin Solli
Næringssjef
E-post
Mobil 415 52 116
Fant du det du lette etter?