Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Jeg trenger hjelp med -- Ressursbibiliotek

Klikk for stort bilde

Ørland kommune skal ikke etablere eller drifte bedrifter selv, men skal være med å tilrettelegge for nåværende og framtidig verdiskaping.  Det er denne verdiskapingen kommuens innbyggere lever av.  Næringsutvikling er kommunens innsats for å skaffe fremtidig verdiskaping.

Vi har laget noen guider og referanser for de mest vanlige typer spørsmål man har ved etablering av næringsvirksomhet.  Klikk på boksene over for detaljert informasjon.

Ta kontakt med næringssjef Arne Martin Solli for videre hjelp eller rett og slett noen å diskutere forretningsideen med.

Kontakt

Arne Martin Solli
Næringssjef
E-post
Mobil 415 52 116
Fant du det du lette etter?