Jeg trenger hjelp med -- Ressursbibiliotek

Ørland kommune skal ikke etablere eller drifte bedrifter selv, men skal være med å tilrettelegge for nåværende og framtidig verdiskaping.  Det er denne verdiskapingen kommuens innbyggere lever av.  Næringsutvikling er kommunens innsats for å skaffe fremtidig verdiskaping.

Vi har laget noen guider og referanser for de mest vanlige typer spørsmål man har ved etablering av næringsvirksomhet.  Klikk på boksene over for detaljert informasjon.

Ta kontakt med næringssjef Arne Martin Solli for videre hjelp eller rett og slett noen å diskutere forretningsideen med.

Arne Martin Solli
Næringssjef