Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Finansiering

Når man skal etablere en virksomhet eller utvikle nye ideer og prosjekter trengs det kapital. Kapitalbehovet kan være stort eller lite, og hvor enkelt det er å skaffe kapital vil variere.

Det finnes en hel rekke muligheter til finansiering og det kan være tidkrevende å skaffe seg oversikt. Som en liten hjelp i arbeidet har vi laget en oversikt, med lenker til aktuelle steder du kan finne ytterligere informasjon.

NB! Oversikten er på ingen måte uttømmende – og vi tar ikke stilling til hvilke finansieringsmåte som er mest gunstig i det enkelte tilfelle…

Fant du det du lette etter?