Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Innovasjon Norge

Klikk for stort bilde

 Innovasjon Norge

Innovasjon Norge er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og fylkeskommunene. Arbeidsfeltet er bredt og omfatter både rådgivning og finansiering, samt mye annet. På finansieringssiden kan de bidra både med ulike typer lån, garantier og tilskudd.

Finansiering – oversiktsside: http://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/ Innovasjon Norge forvalter flere ordninger og via denne oversiktssiden kan du finne de fleste.

De mest aktuelle ordningene de forvalter er kanskje disse:

Etablerertilskudd: http://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/etablerertilskudd/#.VLY75f5OXct Et tilbud til gründerbedrifter med vekstambisjoner og en forretningsidé som representerer noe vesentlig nytt i markedet. Tilskuddet skal bidra til gjennomføring av nødvendige tiltak i en tidlig oppstartsfase.

Generell bedrifts- og prosjektfinansiering: http://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/generell-bedrifts--og-prosjektfinansiering/#.VLY7_f5OXct Tilbyr lån, tilskudd og garantier til bedrifter i alle bransjer over hele landet, både til finansiering av lønnsomme prosjekter og videreutvikling av bedrifter. Tilskudd gis primært til små og mellomstore bedrifter, og det er størst mulighet for bedrifter i distriktene. Det kan også gis støtte til forprosjekt.

Fant du det du lette etter?