Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Kurs og kompetanse

Ørland kommune holder ikke selv kurs for næringslivet.   Til høyre viser vi til en del eksterne ressurser for kompetanseheving.  De fleste er gratis, men noen er betalingstjenester.

Vi foretar individuell veiledning for for personer og bedrifter fra forretningsidè til oppstart via forretningsmodell (Osterwalder), forretningsplan og forretningsdrift.  Ta kontakt med næringssjef.

Det ligger lenker til eksterne kurstilbud til høyre. Ørland kommune har ikke kvalitetssikret disse kursene og de er kun ment som forslag til kurs man selv kan evaluere og eventuelt delta på.

Kontakt

Arne Martin Solli
Næringssjef
E-post
Mobil 415 52 116
Fant du det du lette etter?