Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Ledige stillinger i Ørland kommune

Ledige stillinger

Du finner ledige stillinger i Ørland kommune i rekrutteringsløsningen webcruiter.

Hvis du allerede har en bruker i webcruiter, logger du inn for å søke på stillinger. Hvis du ikke har brukt webcruiter tidligere, må du opprette en bruker før du kan søke stillinger. I en overgangsfase vil noen stillinger bli publisert i den gamle rekrutteringsløsningen

Ledige stillinger (webcruiter)

Enten du har en mastergrad eller er på utkikk etter din første sommerjobb, så er det mange muligheter i Ørland. Her kan du finne en oversikt over alle ledige stillinger.

Som en av de største arbeidsgiverne er det et stort antall stillinger som lyses ut årlig. Over 80 % av stillingene i kommunen finner du innen oppvekst (skole og barnehage) og helse- og velferd (sykehjem, hjemmetjeneste, familietjeneste, legekontor, oppfølgingstjeneste, m.m.).

Alle faste stillinger og lengre vikariat lyses ut eksternt såfremt det ikke er ansatte med fortrinn etter arbeidsmiljøloven. Alle utlyste stillinger legges ut på hjemmesidene med eget elektronisk søknadsskjema. I tillegg til dette lyser vi ofte ut i andre annonseorgan. Både papirutgaver og nettutgaver, primært i annonseorgan som dekker Midt Norge.

I tillegg til dette har vi et stort behov for tilkallingshjelp i oppvekst og i helsesektoren. Nærmere informasjon om hvordan du kan melde din interesse som tilkallingsvikar ved å søke på elektronisk søknadsskjema, finner du nedenfor. Tas det inn vikarer i kortere vikariater i andre sektorer, henvender vi oss til NAV for å få oversikt over ledige med ønsket kompetanse.

Velkommen som søker på ledige stillinger i Ørland kommune!

Fant du det du lette etter?