Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

FosenMøtet 2018

 
Klikk for stort bilde
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mot 2050 er det forventet en femdobling av omsetningen innen havbruk i Norge, samtidig som det også ventes en økning innen de tradisjonelle fiskeriene og i andre former for marin matvareproduksjon. Dette kan bli en utvikling som åpner for store markedsmuligheter for hele næringslivet, også i Fosen. Med sin beliggenhet og historie bør det ligge godt til rette for at Fosen får sin del av veksten i sjømatnæringen. Allerede i dag står sjømatnæringen sterkt i regionen, mens vekstpotensialet er nærmest ubegrenset.

Registrering fra klokka 09:00

Middag Hovde Gård 17:30 (egen påmelding)

 

Klikk her for å melde deg på

Fant du det du lette etter?