Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Nettside - domene

Klikk for stort bilde Dine nåværende og fremtidige kunder forventer å finne deg på nettet.  I tillegg til informasjon om hva ditt firma kan tilby, må du framstå som en seriøs og tillitvekkende produsent eller elverandør hvis de skal velge deg.

Det kan være smart å se om et domenenavn er tatt før du registrerer ditt firma.  Hvis for eksempel du vil kalle ditt firma Persfirma og noen andre allerede eier www.persfirma.no så kan det virke forvirrende for folk som søker etter ditt firma på internett.

Norid driver registeret for norske domenenavn.

 

Fant du det du lette etter?