Landbrukets hus på Brekstad - Klikk for stort bilde

Landbrukskontoret holder til i Landbrukets hus i Yrjarsgate.

Våre åpningstider er mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.00. Fredager kun etter avtale.

På landbrukskontoret finner du følgende personer:

Ingrid Gauslaa Hårstad, landbrukssjef. Drenering, konsesjon.

Edmar Bakøy, skogbrukssjef, 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Skog, utmark og viltforvaltning. Deling av landbrukseiendom.

Hanne  K.Høysæter, landbruksveileder 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: Produksjonstilskudd og Regionalt Miljøprogram (RMP) og landbruksregisteret.

Astrid B. Rømme, landbruksrådgiver 100 % stilling. Arbeidsoppgaver: SMIL, sykeavløsning, oppdatering av gårdskart, avlingsskade.

Ketil Kvam, landbruksrådgiver, 50 % stilling. BU-midler og nyetableringer, landbruk i støysonen og Dyrk Fosen.

Berit Langdahl Andresen, landbruksveileder, 38 % stilling. Arbeidsoppgaver: Utvalgte kulturlandskap, Dyrk Fosen, småfe.

Bernt Jørgen Stranden og Ingar Lium, prosjektmedarbeidere. Landbrukskanal-prosjektet, Dyrk Fosen.

I tillegg til landbrukskontoret holder følgende til i Landbrukets hus: Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag, Landbrukstjenester Ørland/Bjugn (avløserlaget), Agdenes regnskap, Ørland Næringsforum.

Ingrid Gauslaa Hårstad
Landbrukssjef