Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Landbruksprosjektet 2013 - 2015

Her kan du finne rapporter som hører til Landbruksprosjektet som varte fra 2013 - 2015.

Informasjon om Landbruksprosjektet:

Landbruksprosjektet i Ørland og Bjugn ble startet i 2013.

Da fikk de to kommunene tilført midler fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet og Fylkesmannen i Sør-Trøndelag for å styrke plan- og utviklingsarbeidet i forbindelse med kampflybasebygginga.

I 2013-2014  var fokuset planarbeid, der mye av tida ble brukt til arbeid med reguleringsplanen for Ørland hovedflystasjon og den nye landbruksplanen for Ørland og Bjugn. I 2015 dreide landbruksprosjektet fokus over på næringsutvikling i landbruket i begge kommuner. Kompetanse, rekruttering, bruksutbygging, lokal mat, vegvalgsrådgivning var stikkord for arbeidet. Samhandling og koordinering med organisasjoner og rådgivningstjeneste preger mye av arbeidet i prosjektet. Prosjektet løpe til utgangen av  2015.

Fant du det du lette etter?