Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Næringstomter i Ørland Næringspark (Brekstad Vestre) -- næringsareal / næringseiendom i Fosen

Ørland Næringspark (tidl. Brekstad Vestre) stod ferdig i 2016. Her ligger for tiden flere næringstomter ute til salg. En stor del av næringsparken er allerede utbygd, men det er forsatt plass til flere aktører. Tomtene er sentralt beliggende kun 1,5 km fra hurtigbåten. Hovedatkomst vil bli fra fylkesvei 241 rett overfor sørporten ved kampflybasen. Tomtestørrelse er mellom 3,6 og 4,9 daa og er utbyggingsklare.

Brekstad Vestre er et såkalt B-område som fortrinnsvis forbeholdes bedrifter med et middels behov for næringsareal hvor man er middels avhengig av bil.  Eksempler på B-virksomheter er lettere industri, salg og service.

Under ligger lysbilder fra anleggsarbeidet for næringsparken.  Næringsparken er ferdigstilt og byggeklar.  Under ligger også en animasjon for hvordan området vil se ut ferdig utbygd.Flyfoto Brekstad Vestre næringspark - Klikk for stort bilde

Fant du det du lette etter?