Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Uthaug havn

Uthaug havn er ei fiskerihavn med en historie som går tilbake flere hundre år.  Havneområdet har vært regulert til industriformål siden 90-tallet.  Verdens største produsent av tønnemarinert sild, Grøntvedt Pelagic, ligger i Uthaug havn.  Andre virksomheter er Uthaug Sementstøperi, Uthaug Slip og Marina, Uthaug Marineservice og Norsk Havservice. 

Ørland kommune jobber for tiden med å oppdatere reguleringsplanen for Uthaug havn.  Næringsareal langs moloen er til salgs.  Hvis det blir vedtatt utfylling blir det også tilgjengelig areal inne i havna.

Klikk for stort bilde  

Fant du det du lette etter?