Denne gata i kystbyen blir stengt fra 11. til 15. november.

Klikk for stort bildeDet er strekningen av Skolegata mellom de røde linjene som blir stengt i den aktuelle perioden.

Skolegata på Brekstad blir stengt mellom Tyrs vei og Odins vei i uke 46 (11.11.-15.11.).

Stengingen av skjer som følge av utbedringsarbeid i det aktuelle området. Omkjøring skjer via Kirkeveien og Grandveien mot rundkjøringa på Viklem.

Har du spørsmål om saken, ta kontakt med Ørland kommune v/prosjektleder Viggo Olden, tlf.: 92260285.