Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Hva skjedde i Ørland kommune i 2018?

Klikk for stort bilde

I Ørland kommunes årsmelding for 2018 finner du fakta og informasjon om stort og smått som skjedde i løpet av fjoråret.

Hver eneste time, hver eneste dag, året rundt, er dyktige og engasjerte ansatte på jobb for Ørland kommune. Alle med mål om å yte de beste tjenester tjenester for våre innbyggere.
I løpet av året fatter våre folkevalgte vedtak om stort og smått, og administrasjonen utreder og presenterer like mange saksframlegg.

Årsmeldingen kan være et nyttig dokument for deg som ønsker bedre kunnskap om, og innsikt i, aktiviteten innenfor de ulike sektorer og områder i vår kommune. Kanskje finner du noe som er nyttig for akkurat deg?

Klikk på lenken under for å komme til Ørland kommunes årsmelding for 2018!

Årsmelding_2018_spreads (PDF, 936 kB)

Fant du det du lette etter?