Ledige stillinger ved Oppfølgingstjenesten

Søknadsfrist 7. august 2017

Søk her!

Ørland kommune har ledige stillinger ved Oppfølgingstjenesten;
• Helsefagarbeider ca.90% stilling
• Miljøterapeut (spl/vpl) ca. 90% stilling
• Flere stillinger på helg

Oppfølgingstjenesten har ansvar for praktisk bistand; opplæring og daglige gjøremål for beboere ved omsorgsboligene og hjemmeboende brukere. Enheten har også støttekontaktansvar og avlastningstilbud for voksne (over 18 år), og aktivitetstilbud for voksne ved Fjæraveien arena. Oppfølgingstjenesten har ansvar for oppfølging av brukere med psykiske og fysiske utfordringer.

• Målrettet miljøarbeid og oppfølging av brukere i henhold til vedtak
• Todelt turnus med arbeid hver 3. helg.

Kvalifikasjoner
• Vi søker primært etter helsefagarbeidere, vernepleiere eller sykepleiere, men også annen relevant fagutdanning eller høgskoleutdanning kan bli vurdert.
• Erfaring fra brukergruppen og målrettet miljøarbeid
• Du må like å arbeide i et hektisk og utfordrende miljø og være fysisk og psykisk skikket til arbeidet
• Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner
• Må ha sertifikat klasse B
Egenskaper
• Være ansvarsfull og legge vekt på kvalitet i tjenesten
• Pålitelig og høy etisk standard
• Bidra aktivt til et godt og trygt arbeidsmiljø
• Kunne jobbe selvstendig og i team
• Evner å stå i utfordrende situasjoner og ha fokus på løsninger.

Det vil bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet til stillingen.
Politiattest må fremlegges. Skulle du bli innkalt til intervju, ønsker vi at du tar med godkjente vitnemål.
Lønn etter utdanning, ansiennitet og kvalifikasjoner.
Nærmere opplysninger om stillingen får du ved henvendelse til enhetsleder ved Oppfølgingstjenesten Hanne Erika Krokdal – telefon 72 51 42 29/929 38 810.