Ønsker du hjelp til å besvare HUNT-undersøkelsen?

Dersom du ønsker hjelp til å besvare undersøkelsen som du har fått i posten eller på telefon, så ta kontakt med bibliotekene i Ørland og Bjugn eller med frivilligsentralene.

Ved bibliotekene er det lagt til rette slik at du kan få hjelp til å besvare spørsmålene. Personellet som kan hjelpe deg har skrevet under taushetserklæring slik at du kan føle deg trygg på personvernet.

Oversikt over hjelpetilbudet i Ørland og Bjugn kommune:

• Bibliotekene i Ørland og Bjugn er tilgjengelig for å hjelpe deg i åpningstida til biblioteket:

Ørland folkebibliotek
Man – tors: kl. 09 – 19, fre: kl. 09 – 15.30, lør: 11 – 15 Telefon: 72 51 55 17

Bjugn folkebibliotek

Man og fre: kl.10 -15.30, tirs – tors: kl. 10 – 19, lør: kl. 11 – 14
Telefon: 72 51 95 09

• Frivilligsentralene er tilgjengelig for å hjelpe deg i sine åpningstider. Ta kontakt med leder Bjugn frivilligsentral Jorun Eide på tlf. 948 39 617 eller leder Ørland frivilligsentral Margaret Aune på tlf. 916 92 869 for å avtale tidspunkt.

• «Nye Ørlands» rullende infotorg
Serverer kaffe og vafler, gir info om tilbud og aktiviteter, og bistår med å besvare helseundersøkelsen. Rullende infotorg er tilgjengelig fra kl. 11 – 13.00 på:
Coop Storfosna 25. Oktober, Coop Vallersund (uke 44), Coop Opphaug 6. November og Coop Lysøysund 12. November.

• For spørsmål om undersøkelsen eller for bistand kan også folkehelsekoordinator kontaktes: Anna Lyngstad, tlf. 995 67 492

• Ikke mottatt brev eller SMS? Eller har du andre spørsmål? Ring direkte til hjelpetelefon til HUNT på tlf. 412 80 018

Vil du vite mer?