Stilfull avslutning for årets avgangselever ved Ørland ungdomsskole!

Lærere og ansatte ga årets avgangselever ved Ørland ungdomsskole en avslutning som sto til toppkarakter!

Onsdag 19. juni var 60 avgangselever med familie invitert til Ørland kultursenter for å markere slutten på 10 års skolegang. Oppvekstsjef i Ørland kommune og rektor ved Ørland ungdomsskole, Odd Erik Røstad, ønsket velkommen i rollen som vert og konferansier for programmet som ventet de 60 avgangselevene og deres gjester.

Røstad benyttet anledningentil å takke ungdommene for innsatsen så langt, samt ønsket hver og en lykke til med videre veivalg i livet.

Jublet for lærerne
Lærerene på sin side bød på seg selv gjennom sang og musikk, samt en video der de hadde forsøkt å plukke opp en del av de "hippe" ungdomstrendene de har opplevd gjennom tre år med avgangselevene ved Ørland ungdomsskole. Til stor underholdning og applaus fra salen.

Fyldig meny for alle!
Også elever ved ungdomsskolen bidro i rikt monn med kunstneriske innslag og tale i løpet av samlingen som strakk seg over et par kveldstimer. Alle familier var anmodet om å bidra med noe å bite i, slik at alle kunne velge og vrake fra en formidabel buffet i pausen mellom de to avdelingene i Store Sal.

Utdeling av vitnemål
For noen av de unge var nok høydepunktet å motta vitnemålet etter endt grunnskole. I tillegg deltok ordfører Tom Myrvold, som sørget for en vakker rose til hver og en av de i alt 60 elevene som nå kan markere at de er vel gjennom 10. klasse.