VIKTIG INFORMASJON: Jordmorberedskap sommeren 2019

Ferieavvikling fører til at det ikke er beredskapsvakt for jordmor i perioden 15. juli til 12. august.

I perioden 15. juli til 12. august vil det ikke være jordmorvakt i kommunene Bjugn, Roan, Ørland og Åfjord.

Dette skyldes ferieavvikling for de tre jordmødrene som inngår i beredskapsvakt for jordmor.

I DENNE PERIODEN SKAL EN VED HENVENDELSER I FORBINDELSE MED FØDSEL ELLER ANDRE PROBLEMSTILLINGER I SVANGERSKAP SOM KREVER RASK AVKLARING RINGE ST.OLAV FØDEAVDELING PÅ TLF. 72 57 57 77

VED AKUTT BEHOV FOR HJELP RING 113

Ørland helsestasjon vil i perioden uten vaktberedskap være bemannet med jordmor to dager i uken.

Gravide fra alle de aktuelle kommunene er ved behov velkomne til helsestasjonen her for svangerskapskontroll.

Timebestilling gjøres av fast jordmor, til jordmorkontoret tlf. 72 51 41 48 eller direkte til jordmor Solveig K. Ødemark tlf. 95 83 81 52.

Informasjonsskriv om dette deles nå ut ved helsestasjonene i de nevnte fire kommunene.

Aktuelle gravide får i tillegg til skriftlig informasjon ved svangerskapskontrollene individuelt tilpassede råd og anbefalinger som følge av manglende vakt.