Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Velkommen til oss!

Fiskebåt - Klikk for stort bilde

I løpet av de kommende årene vil Ørland få mange nye innbyggere, både med og uten tilknytning til kampflybasen. Vi ønsker å være et godt vertskap!

De første nye innbyggerne er for lengst på plass. Det synes vi er veldig hyggelig!

Kommunen har tatt initiativ til et helt korps av ørlandsambassadører som ønsker å gjøre en ekstra innsats for de nyankomne. Mange av dem har selv vært innflyttere i sin tid. Nå vil de bidra til å gi de nye en varm velkomst, slik de en gang fikk. Ambassadørene har blant annet valgt å banke på dørene til samtlige nye innbyggere – for å si velkommen og for å overrekke en liten velkomstgave fra kommunen. Kommunen og ambassadørene arrangerer og tilflytterdage rog andre arrangement for at du som tilflytter skal føle deg velkommen - og lettere komme i kontakt med de som allerede bor her.

Har du nettopp flyttet hit, eller vurderer du å flytte hit? Ta gjerne kontakt med leder for Ørlandsambassadørene Rikke Cassandra Maske. Vi har også en egen side på Facebook der vi legger ut ledige stillinger, arrangementer m.m. Nyttig informasjon finner du også på kommunens blogg og facebookside.

Vi håper du vil trives hos oss!

 

 

Fant du det du lette etter?