Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Bomiljøtiltak i Ørland kommune

Kommunestyret har bevilget 9 millioner kroner til samfunnsutviklingstiltak på Uthaug, Opphaug og Brekstad (inkl Grande, Garten, Storfosna og Kråkvåg),  -  3 millioner til hvert område. Til å forvalte disse midlene har kommunestyret opprettet en arbeidsgruppe for hver av de 3 områdene.

Arbeidsgruppene oppfordrer nå alle som bor i kommunen til å komme med forslag til tiltakt som de mener vil bidra til utvikling av gode nærmiljøer rundt om i hele kommunen.

De bevilgede midlene skal i prinsippet brukes til investeringer på kommunal eiendom og infrastruktur, men det kan også brukes på lekeplasser, turstier, lysløyper og lignende som ikke er kommunalt eid, men det er da en forutsetning at allemenheten har bruksrett til anleggene.

Ledere av arbeidsgruppene og kontaktperson for de 3 områdene er:

Uthaug: Lillian Drilen, l_drilen@hotmail.com

Opphaug: Thor Bretting, thor@bretting.no

Brekstad: Stian Tyskø, STysko@fosenkraft.no

Forslag og ideer sendes på epost til postmottak@orland.kommune.no. Søknadsfrist er 16.03.2016.

 

Fant du det du lette etter?