Koordineringsutvalg støysone

Medlemmer:

Leder Finn Olav Odde (SP)

Therese Eidsaune (H)

Knut Ring (AP)

Medlemmer fra administrasjonen:

Thomas Engen

Daniel Johansen

Medlemmer - grunneiere:

Hans Kristian Norset

Karl Erik Sørensen

Koordineringsutvalget er et kommunalt organ som består av 7 medlemmer, -3 valgt av kommunestyret, 2 valgt av Støygruppa Ørland og 2 representanter fra administrasjonen oppnevnt av rådmannen.

Koordineringsutvalget skal være et samordnende og rådgivende organ for kommunen i saker som gjelder utvikling og tilrettelegging i støysonen for de som er berørt av utbyggingen av kampflybasen.

Utvalgets råd og innspill gis de ulike nemnder, råd og utvalg som behandler saker innenfor utvalgets arbeidsområde.

Utvalget skal ha som oppgave å virke samlende til områdenes og innbyggernes beste. Det skal innhente kunnskap, systematisere denne og gjennom dette utforme budskap som fremhever disse områdene av Ørland som en del av kommunens samlede areal.

Koordineringsutvalget er ikke tillagt beslutningsmyndighet og innstiller heller ikke i saker som skal behandles i politiske organer.

Publisert av Rikke Maske. Sist endret 29.06.2016