Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Kommunale tjenester

Vi er over 400 ansatte som daglig gjør vårt beste for å levere gode tjenester til kommunens mange innbyggere og besøkende.

Som innbygger i kommunen vår vil du møte oss i alle livsfasene - fra helsestasjon via barnehage og skole til boligetablering og eldreomsorg. Omtrent 80 prosent av personalressursene brukes til barn/unge og eldre/helse. Men vi sørger også for vannet i springen og tilrettelegging for fritidsaktiviteter gjennom idrettsanlegg, kino og friluftsområder. For å nevne noe.

I menyen kan du søke deg fram til den kommunale tjenesten du vil ha beskrevet. Finner du ikke fram - kontakt infortorget og vi vil hjelpe deg videre.

Kontakt

Infotorg Ørland
E-post
Telefon 72 51 40 00
Fant du det du lette etter?