Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Ottersbo IV

Ottersbo er et boligområde, et tettsted og en grunnkrets, tidligere et landbruksområde, øst i Ørland kommune i Sør-Trøndelag. Tettstedet har 340 innbyggere.

Avstand til Opphaug skole er 5,4 km. Til kommunesentret Brekstad er det 8, 6 km , og til Ørland hovedflystasjon er det ca 11, 8 km.

For den som ønsker å bo landlig, er dette et flott område med masse muligheter. Dette er et spennende område i vekst, og tomtene her er spesielt romslige.

Boligfeltet ble startet utbygd i perioden 1977-80, og det legges stadig ut nye felt/tomter.

Elevene i grunnskolen sogner til Opphaug skole. Borgen barnehage ligger på Ottersbo.

Nær boligområdet ligger bygdeborgen Borgklinten fra folkevandringstiden, skihytta Yrjarheim (eller Yrjarhytta), Forsvarets forhåndslager, Austråttborgen, Ottersbo pukkverk og myrer som tidligere har vært brukt til torvtaking.

Ottersbo har postadresse 7140 Opphaug.

I tomteområdet Ottersbo IV er det i dag mange ledige tomter.

Prisfastsetting for Ottersbo IV ligger som vedlagt fil. (DOCX, 13 kB)

Priser med forbehold om feil og justeringer.

Kontakt

Tore Sem
Eiendomsutvikler
E-post
Telefon 952 27 013
Mobil 952 27 013
Fant du det du lette etter?