Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Dagtilbud - Fjæraveien Arena

Fjæraveien Arena er aktivitetstilbud for voksne i Ørland kommune.

Vi skal bidra til at brukeren opplever en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre. Vi legger opp til aktiviteter utfra den enkeltes behov og mestringsevne. Tilbudet er tilpasset den enkelte. Det legges vekt på trivsel, trygghet, mestring og individuell utvikling.

Fjæraveien Arena har ulike aktivitetsrom, felles kjøkken, arbeidsrom på Meieriet og bruker kommunens friluftsområder og svømmehall. Vi har fellesmåltid og fysisk aktivitet sammen hver dag. Aktivitetene blir til gjennom brukermedvirkning. Fjæraveien Arena samarbeider tett med Frivillighetssentralen og andre instanser i Ørland kommune.

Tjenesten kan også omfatte voksenopplæring.

Hvem kan få tjenesten?
Personer over 18 år med ulike tilrettelegging- og veiledningsbehov. Dagtilbud er ikke en lovpålagt tjeneste, men kan ytes for å dekke et hjelpebehov som gir rett til tjenesten etter helse- og omsorgstjenesteloven.

Hvordan få tjenesten?
Nærmere opplysninger om tjenesten og søknadsskjema fås ved henvendelse til leder av koordinerende enhet.

Hvor finner du oss?
Vi har lokaler i Fjæraveien og på Meieriet.

 
 

Kontakt

Hanne Erika Krokdal
Leder oppfølgingstjenesten
E-post
Mobil 926 38 810
Fjæraveien Arena
Telefon 482 15 509
Erna Henriette Dahl Tyskø
Leder koordinerende enhet
E-post
Mobil 416 83 175
Fant du det du lette etter?