Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ressursbasen

Ressursbasen er et treffsted for ungdom og unge voksne som har falt ut av skole eller arbeidsliv, eller som står svært langt unna utdanning og arbeid på grunn av psykiske vansker og/eller rusproblematikk. Ressursbasen er åpen på dagtid i inntil 4 dager i uken.

Om Ressurstjenesten:

- Rus, psykisk helsearbeid og forebygging – barn, unge og voksne

Ressurstjenesten har ansatte med et mangfold av kvalifikasjoner.

Tjenesten er lett tilgjengelig, og har lav terskel. Du betyr at du kan henvende deg direkte til oss, men henvisning fra for eksempel NAV, fastlege, skole eller andre er også mulig.

Vi kan være din samarbeidspartner, og sammen finne ut hva som skal til for at du skal få et best mulig liv, ut i fra dine mål og forutsetninger. Vi har tro på involvering av familie og nettverk i prosessen, og samarbeider gjerne med deg om det.

Vi er også tilgjengelig for pårørende som trenger råd og veiledning. Vi ivaretar selvsagt taushetsplikten der samtykke ikke er gitt.

Ressurstjenesten er organisert i Helse og Familie, og er lokalisert på 2 områder ved Ørland medisinske senter: i en tidligere sykehjemsavdeling i 1.et, inngang glassgangen ved Ørland sykehjem, og i et nyere bygg til venstre for legesenterets lokaler.

Til Ressurstjenesten hører også tiltaket Ressursbasen og kommunens barne- og ungdomsloser.

 

 

Sigrun Klausen

Leder

sigrun.klausen@orland.kommune.no

992 46 407

 

Rune Aune

Behandler/Vernepleier/Ungdomslos

rune.aune@orland.kommune.no

468 26 461

 

 

Fant du det du lette etter?