Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kommunepsykolog

Alle har vi en psykisk helse, og en god psykisk helse gjør oss bedre rustet til å håndtere de utfordringer livet har å by på. 

Kommunepsykologen jobber forebyggende og behandlingsrettet med barn, unge og familier, og kan tilby veiledning til foreldre og ansatte i kommunen som jobber med barn og unge. I det daglige samarbeider kommunepsykologen tett med helsesøstre og familieveiledere på helsestasjonen.

Kommunepsykolog er organisert i Ressurstjenesten.

 

Kontakt:

Sigrun Klausen

Leder

992 46 407

 

Håvard Felberg

Kommunepsykolog

482 37 284

Om Ressurstjenesten:

- Rus, psykisk helsearbeid og forebygging – barn, unge og voksne

Ressurstjenesten har ansatte med et mangfold av kvalifikasjoner.

Tjenesten er lett tilgjengelig, og har lav terskel. Du betyr at du kan henvende deg direkte til oss, men henvisning fra for eksempel NAV, fastlege, skole eller andre er også mulig.

Vi kan være din samarbeidspartner, og sammen finne ut hva som skal til for at du skal få et best mulig liv, ut i fra dine mål og forutsetninger. Vi har tro på involvering av familie og nettverk i prosessen, og samarbeider gjerne med deg om det.

Vi er også tilgjengelig for pårørende som trenger råd og veiledning. Vi ivaretar selvsagt taushetsplikten der samtykke ikke er gitt.

Ressurstjenesten er organisert i Helse og Familie, og er lokalisert på 2 områder ved Ørland medisinske senter: i en tidligere sykehjemsavdeling i 1.et, inngang glassgangen ved Ørland sykehjem, og i et nyere bygg til venstre for legesenterets lokaler.

Til Ressurstjenesten hører også tiltaket Ressursbasen, samt kommunens ungdomsloser og kommunepsykolog.

Fant du det du lette etter?