Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Omsorgslønn

Omsorgslønn er en påskjønnelse for særlig tyngende omsorgsarbeid.

Omsorgslønn er en økonomisk godtgjøring til personer som utfører særlig tyngende omsorgsarbeid. For å få vedtak på omsorgslønn må det først være søkt hjelpestønad for den omsorgstrengende. Hjelpestønad er en trygdeytelse som det søkes på hos NAV.

Omsorgslønn er ikke en rett på lik linje med andre tjenester etter Helse- og omsorgstjenesteloven, men kommunen plikter å ha en slik ordning.

Hvem kan søke?
Alle som bor i kommunen og som har et særlig tyngende omsorgsarbeid over tid. I søknaden forteller du oss om dine behov, og kommunen vurderer søkanden etter en individuell kartlegging.

Her finner du søknadsskjema. (PDF, 570 kB)
 

Kontakt

Erna Henriette Dahl Tyskø
Leder koordinerende enhet
E-post
Mobil 416 83 175
Fant du det du lette etter?