Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Hverdagsrehabilitering

De aller fleste eldre ønsker å bo hjemme og være selvhjulpne lengst mulig. 

Ørland kommune ønsker å bidra til at man er mest mulig selvhjulpen, slik at man klarer å gjøre de hverdagslige aktiviteter som er viktige for en selv. Gjennom tjenestetilbudet hverdagsrehabilitering har vi derfor lagt økt fokus på hva som er viktige aktiviteter i ens liv nå og mestring av hverdagen i eget hjem.

Hvordan jobber vi?   

Et tverrfaglig team satt sammen av ergoterapeut, fysioterapeut, sykepleier og hjemmetrener samarbeider med deg om det du synes er viktig å mestre i din hverdag. Fokus er på opptrening i hverdagslivets gjøremål.

Hva kan du forvente av oss?   

Vi kommer hjem til deg og gjør en kartlegging sammen. På bakgrunn av dette får du en hjemmetrener som hjelper deg med å trene på det som du synes er viktig for å klare deg selv i hverdagen. Vi samarbeider med deg om dette i en avtalt tidsperiode.

Hva forventer vi av deg?     

Du ønsker å gjøre en innsats for å gjenvinne det du tidligere mestret, slik at du i størst mulig grad kan klare deg selv i dagliglivet.

Tilbudet er gratis.

Kontaktopplysninger:

Inntaksteam, Ørland kommune

Telefon: 72514144

www.hverdagsrehabilitering.no

 

Fant du det du lette etter?