Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Ørland sykehjem

Ørland sykehjem er samlokalisert med Ørland Medisinske Senter på Brekstad.

Sykehjemmet har helsepersonell med spesialkompetanse innenfor kreft- og smertebehandling, aldring- og eldreomsorg, demens og helserett. Vi har også to personer med videreutdanning i aktiv omsorg. Sykehjemmet har tilbud om fysioterapi, ergoterapi samt legetjenester tre dager i uken.

Hvem kan søke?

Eldre som har stort behov for pleie og omsorg hele døgnet. Fortell oss om dine behov i en søknad, og vi vurderer søknaden etter en individuell kartlegging.
Her finner du søknadsskjema. (PDF, 570 kB)


Aktivitetstilbud

I sykehjemmet får beboerne tilbud om individuell /gruppe aktivitet enten i avdelingen eller på aktivitetssentret. Vi har en velværestue som er åpen hver torsdag. Sykehjemmet samarbeider med ulike kulturelle/ frivillige organisasjoner, og vi benytter oss av tilstelninger i kulturhuset. Vi har også et samarbeid med Futura barnehage og ungdomsskolen. Sykehjemmet gir ofte tilbud om turer til beboerne. 

Vaskeri

Sykehjemmet har eget vaskeri som vasker beboernes private tøy om ikke annet ønskes. Klærne må merkes med ditt navn/ nummer. Vi ber om at dette gjøres av pårørende, men vi gjør dette for de av våre pasienter som ikke har pårørende som kan ordne dette. Det er ønskelig at pårørende tar ansvar for innkjøp av klær, sko med mer.

Medisiner

Pasienter får sine medisiner av sykehjemmet. Sykepleierne fører kontroll med at du får rett medisin til rett tid. 
Pasienter på korttidsopphold som ønsker å disponere og administrere sine medisiner, må ta med egne medisiner ved innleggelse.

Måltider

Sykehjemmet har eget kjøkken. Sykehjemmet serverer frokost, lunsj, middag, ettermiddagskaffe og kveldsmat. Har du behov for måltid utenom disse, vil du naturligvis få det.

Priser

Priser for korttidsplass (PDF, 753 kB).

Prisen for en langtidsplass beregnes ut fra din grunnpensjon fra Folketrygden og din inntekt etter skatt. Hvor mye du skal betale, avhenger da av din økonomi. Har du ektefelle eller annen hjemmeboende familie, skal de sikres et rimelig økonomisk grunnlag.

Kontakt

Karen Lund Rasch Aune
Leder sykehjem
E-post
Mobil 958 15 956
Erna Henriette Dahl Tyskø
Leder koordinerende enhet
E-post
Mobil 416 83 175
Fant du det du lette etter?