Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Ørland Frivilligsentral

Frivilligsentralen er en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet.

Frivilligsentralen holder til i egne lokaler i 2. etasje i Meieriet - Frivillighetens hus i sentrum av Brekstad.

Kontoret har åpningstid mandager og torsdager klokka 10 - 14. Leder kan også kontaktes på tlf. 916 92 869, e-post: margaret.aune@orland.kommune.no og via frivilligsentralens side på Facebook.

Du kan finne mer informasjon om Ørland Frivilligsentral på vår hjemmeside https://orland.frivilligsentral.no/ eller ved å følge oss på Facebook.

 

Frivilligsentralen arrangerer:

  • Barseltrett på Ørland Kultursenter den siste onsdagen i måneden klokken 12. En uformell møteplass der små og store kan bli bedre kjent.
  • Formiddagskino klokken 12 den første tirsdagen i måneden. Et flott tilbud for deg som er hjemme på dagtid.
  • Pensjonistkafe på Sava i Fjæraveien den siste tirsdagen i måneden.
  • UngSom - Sommeraktiviteter for barn de første tre ukene etter skoleslutt.
  • Nattevandring.
  • Flyktningeguideordning.

Alle arrangement er åpne for alle!

De fleste aktivitetene tar sommerferie i juni, juli og august.

Ørland Frivilligsentral eies og drives av Ørland kommune men samarbeider også med andre lag og organisasjoner i kommunen om flere av arrangementene.

Vi har alltid bruk for flere frivillige. Våre frivillige er i alle aldre og med ulik bakgrunn. Du bestemmer selv hva og hvor mye innsats du ønsker å bidra med.

Frivillighetens Hus er det røde Meieribygget.  Huset eies av Ørland kommune og organisasjonen «Meieriet – Frivillighetens Hus» eies av lag og organisasjoner som  har medlemskap i huset.  Organisasjonen ledes av et styre ihht godkjente vedtekter.

Kontakt

Margaret Aune
Leder frivilligsentralen
E-post
Mobil 916 92 869
Fant du det du lette etter?