Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er en side som ikke oppdateres

Du har nå kommet til hjemmesiden til gamle Ørland kommune. Fra 1. januar 2020 er Ørland slått sammen med Bjugn til en ny kommune. Den nye kommunen har navnet Ørland. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.

Har du spørsmål om sammenslåingen eller tjenester i den nye kommunen, send en e-post til postmottak@orland.kommune.no.

Tlf. til sentralbord i ny kommune er 72 51 40 00.

Opphaug skole

Klikk for stort bilde

Opphaug skole er en 1-7. skole med ca. 190 elever, og 27 ansatte.

Opphaug skole starter skoledagen kl. 0830 om morgenen. Mandag til torsdag slutter vi kl. 1430. Fredager slutter vi kl. 1300. SFO er åpen fra kl. 0645 om morgenen til 0830 mandag til fredag. Mandag til torsdag er den åpen fra 1430 til 1615 på ettermiddag, og på fredag fra 1300-1615.

Opphaug skole er en attraktiv skole for alle. Vi som jobber her er stolte av skolen vår, vi har ansatte som ønsker å være her og vil gjøre en innsats. Det er viktig for oss at barna og de voksne trives og utvikler seg positivt. Faglig og sosial læring er fokus på alle skolens arenaer. Vi vil legge til rette for at barna har mange arenaer der de kan utvikle seg i samspill og kommunikasjon med både medelever og voksne. Elevene settes i sentrum. Skolen tilbyr alle elevene å kjøpe variert skolemat på kantina.

Skolens satsningsområder er klasseledelse, grunnleggende ferdigheter og en lærende skole.

Klasseledelse handler om å skape et positivt læringsmiljø, hvor elevene kan konsentrere seg og bli motiverte for læring og utvikling. Å beherske grunnleggende ferdigheter er en forutsetning for læring og utvikling i skole, arbeid og samfunnsliv. Ferdighetene er avgjørende redskaper for læring i alle fag og samtidig en forutsetning for at eleven skal kunne vise sin kompetanse. Med en lærende skole mener vi prosesser som skaper varig endring slik at ny kunnskap blir fellesskapets kunnskap. Prosessene setter fokus på elevenes utbytte av opplæringen og skolen pedagogiske utviklingsarbeid. Det handler om skolens evne til omstilling og endring, evne til å tilegne seg nye erfaringer, kunnskaper og perspektiver og relatere dette til egen praksis.

Pedagogisk plattform

Opphaug skole har elever som

  • Er kreative, nysgjerrige og undrende
  • Ønsker å lære og utvikle seg ut fra eget nivå og forutsetninger
  • Har et godt selvbilde
  • Er samhandlende
  • Viser innsats og utholdenhet

Dette oppnår vi ved at elevene:

  • Opplever trygghet og blir møtt med tillit og respekt
  • Får være aktive og blir utfordret på ulike arenaer
  • Opplever faglig og sosial mestring
  • Opplever samhørighet

 

 

 

 

 

Kontakt

Gunn Eva Haug
Rektor Opphaug skole
E-post
Mobil 997 48 621
Opphaug skole
E-post
Telefon 72 51 43 03

Postboks 401

7129 Brekstad

Inger Kjersheim Skogen
Tiltaksteamleder
E-post
Mobil 416 97 574
Terje Steen
Teamleder 5. - 7. trinn
E-post
Mobil 952 44 443
Ingunn Elvan
Teamleder 1. - 4. trinn og sfo
E-post
Mobil 473 03 372
Fant du det du lette etter?